Τηλ.::
Κίνα σύστημα ασφάλειας EAS κατασκευαστής
AllyTag Security Co., Ltd

Έχετε AllyTag, έχει την ασφάλεια! 

Αρχική Σελίδα

AllyTag Security Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

AllyTag Security Co., Ltd

 

Η Co. ασφάλειας AllyTag, ΕΠΕ είναι μια γρήγορος-αυξανόμενη επιχείρηση που εστιάζει στον τομέα της ηλεκτρονικής ιστορίας του (EAS) επιτήρησης άρθρου για χρόνια, ως ρόλος του προμηθευτή σχεδιασμού, κατασκευής και εμπορικών συναλλαγών που βρίσκεται στην Κίνα που πωλεί τη μεγάλη έκταση των προϊόντων EAS της οποίας η ραδιοσυχνότητα το (RF) και τα μαγνητικά το (AM) συστήματα Acusto, οι ετικέττες και τα εξαρτήματα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στους μαγαζί λιανικής πώλησης, τις υπεραγορές, τις υπεραγορές και ειδικά τα καταστήματα ενδυμασίας υψηλών σημείων παγκοσμίως. Με τα yeas της ανάπτυξης, έχουμε καθιερώσει την πολύ ισχυρή σχέση με τους τρέχοντες πελάτες και την κερδισμένη υψηλή φήμη διεθνώς.

 

 

Το εργοστάσιό μας περιλαμβάνει το σκληρό εργαστήριο ετικεττών, το εργαστήριο συστημάτων ασφαλείας καθώς επίσης και τα εξαρτήματα. Οι επαγγελματικές και ειδικευμένες γραμμές παραγωγής και η εργασία εργάζονται μας κάνουν έναν κύριο κατασκευαστή σε EAS που αρχειοθετείται με υψηλό - ποιότητα και προσαρμοσμένες ποιότητα και υπηρεσία. 

 

 

Τα πωλώντας προϊόντα μας για τη λιανική κάλυψη πρόληψης απώλειας από τα συστήματα EAS, ετικέττες ασφάλειας, κινητή τηλεφωνική ασφάλεια στέκονται, γάντζος ασφάλειας ραφιών μαγαζιό σε όλα τα άλλα εξαρτήματα, τα οποία εφαρμόζονται κυρίως στους μαγαζί λιανικής πώλησης και τα ενδύματα. Ενισχυτικοί από την επαγγελματική ομάδα Ε&Α, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τις φόρμες σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών. Τα ίδια τα προϊόντα δεν είναι αμετάβλητα, καθώς επίσης και ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η υπηρεσία μας. Αυτήν την περίοδο παράγουμε και πωλούμε περισσότερα από 100 είδη αντικλεπτικών προϊόντων ασφάλειας που εξάγονται στις διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο κυρίως στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Τα λιανικά προϊόντα ασφάλειάς μας έχουν τα διαφορετικά επίπεδα που μπορούν να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών, των οποίων ο cOem και η παραγωγή ODM γίνονται αποδεκτός. Προσφέρουμε οικονομίας, τα φιλικά προς το περιβάλλον και ποιοτικά αξιόπιστα προϊόντα. Για να προφθάσουμε το ρυθμό της διεθνούς ανάπτυξης, σκοπεύουμε να κατασκευάσουμε και να ανταλλάξουμε περισσότερα τεχνολογικά προϊόντα στη λιανική ασφάλεια που αρχειοθετείται. Αυξανόμαστε γρήγορα σε αυτά τα αρκετά έτη μαζί με τους συνεργάτες προμηθευτών, τα εργοστάσια και τις ομάδες πωλήσεων, και δεν θα σταματήσουμε ποτέ την πηγαίνοντας αποστολέα για να γινόμαστε ισχυρότεροι και μεγαλύτεροι.

 

 

 

 

 

Έχουμε το επαγγελματικό σχέδιο και την τεχνική ομάδα που συμμετέχει στη νέα εγγύηση ανάπτυξης προϊόντος και τεχνολογίας, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τα διάφορα είδη απαιτήσεων από τους διαφορετικούς πελάτες. Η ακριβής ομάδα ποιοτικού ελέγχου σιγουρεύεται ότι κάθε προϊόν που στέλνεται έξω είναι στην καλή ποιότητα, η οποία είναι η ευθύνη μας στα custoemrs μας. Δεδομένου ότι συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε μεγαλύτερο, η εργασία ομάδων πωλήσεών μας πιό επαγγελματικά και να αντιμετωπίσει την υπηρεσία μεταπωλήσεων για να εξασφαλίσει σοβαρά ότι ο πελάτης μπορεί να πάρει θετικός αποκρίνεται εγκαίρως. Η πελάτης-πρώτη υπηρεσία, η πεπειραμένη τεχνολογία και η ικανή ομάδα πωλήσεων μας κάνουν ανταγωνιστικός και καλός συνεργάστηκαν επιχείρηση και συνεργάτης.

 

Για να πάρει το σκοπό “της ποιότητας πρώτα και του πελάτη πρώτα”, η ασφάλεια AllyTag θα σας παρουσιάσει την ικανότητα και advatages που έχουμε. Έχετε την αποστολή στο μυαλό που η ασφάλεια AllyTag αφιερώνει πάντα itselft για να βοηθήσει τις λιανικές πωλήσεις dereasing η δαπάνη του εργατικού δυναμικού. Ελπίζοντας ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τους πελάτες μας σε μια ισχυρή και καλή σχέση συνέταιρων! Αυξηθείτε και αναπτυχθείτε από κοινού!

 

 

 

Έχετε AllyTag, έχει ασφαλή! 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : AllyTag

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : >1million

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

 

Η Co. ασφάλειας AllyTag, ΕΠΕ κυρίως να πωλήσει τις ετικέττες και τα εξαρτήματα ασφάλειας EAS συνολικά ως εμπορική επιχείρηση από το 2008. Δεδομένου ότι η αγορά μας αυξάνεται γρήγορα στα επόμενα έτη, είχαμε έναν κατασκευαστικό συνεργάτη εργοστασίων για να παραγάγουμε τις δικές μας ετικέττες.

 

Για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των αναγκών των διαφορετικών πελατών στο σχέδιο προϊόντων, τεχνολογία και ούτω καθεξής, έχουμε δημιουργήσει την πεπειραμένη και επαγγελματική ομάδα μας σχεδίου και ανάπτυξης.

 

Στα πρόσφατα έτη, αρχίζουμε στο excert οι ίδιοι στην ανάπτυξη συστημάτων EAS που πωλεί στο εξωτερικό. Κατά συνέπεια το εργοστάσιο συστημάτων συνεργασίας EAS που ιδρύεται.

 

Τώρα έχουμε καλύψει τη μεγάλη έκταση της αντικλεπτικής ασφάλειας EAS producst αυτής της βιομηχανίας με τα ώριμα προϊόντα, της πεπειραμένης ομάδας εργασίας και των επαγγελματικών εργοστασίων συνεργατών.

 

υπηρεσία της εταιρίας

 

Η Co. ασφάλειας AllyTag, ΕΠΕ είναι μιας Co. από κατασκευαστικής και εμπορικής επιχείρησης της οδήγησης στην ηλεκτρονική επιτήρηση το (EAS) άρθρου για τη λιανική αντι-κλοπή σε μαγαζί, παρέχοντας την πλήρη σειρά των προϊόντων ασφάλειας όπως τη ραδιοσυχνότητα το (RF) και τα μαγνητικά το (AM) συστήματα Acusto, τις ετικέττες EAS για τις ενδυμασίες, τα μπουκάλια κρασιού, το καλλυντικό και ούτω καθεξής, τις στάσεις τηλεφωνικής ασφάλειας, το γάντζο επίδειξης ασφάλειας καταστημάτων shevles, τις ετικέτες και τα deactivators ασφάλειας, remover ετικεττών και όλα τα άλλα εξαρτήματα.

 

Τα advatanges μας:

1. Έχουμε το επαγγελματικό σχέδιο και την ομάδα Ε&Α που μπορούν να αναπτύξουν και να παραγάγουν τα τεχνολογικά και καινοτόμα δικά μας προϊόντα

2. Είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε νέα προϊόντα εάν έχετε οποιεσδήποτε νέες ιδέα ή απαιτήσεις που μπορούν να μας δώσουν

3. Μπορούμε να παραγάγουμε οποιοδήποτε είδος νέων προϊόντων με τη λήψη των δειγμάτων από σας ότι θα επιθυμούσατε να κάνετε ίδιος ή ακόμα και καλύτερος

4. Θα κατασκευάζουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις σας στα υλικά, το κόστος και την τεχνολογία

5. Τα ελεύθερα δείγματα είναι πάντα διαθέσιμα για τα τυποποιημένα προϊόντα, και στα νέα σχεδιασμένα δείγματα είναι μπορούν πάντα να παρασχεθούν το λογικό κόστος.

 

Τεχνική υποστήριξη:

Δουλεύοντας στενά με το εργοστάσιό μας σχηματοποίησης και κατασκευής, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε στην ποιότητα των προϊόντων καθώς επίσης και τη ικανότητα παραγωγής. Πάντα λαμβάνοντας γρήγορα μέτρα σχετικά με τον πελάτη αποκριθείτε είναι η αποστολή μας.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

Οι πωλήσεις μας και μετά από την ομάδα πωλήσεων κάνουν το καλύτερο για να προσφέρουν μια υψηλή πωλώντας υπηρεσία effeciency σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και ερωτήσεις για τα προϊόντα που πωλούνται παγκοσμίως.

 

 

Η τιμιότητα και η εμπιστοσύνη είναι η βάση ιδρύματός μας για να πάνε περαιτέρω και να αναπτύξουν μεγαλύτερο.

 

Ομάδα επιχείρησης

 

“Έχει AllyTag, έχει την ασφάλεια”! Είμαστε εγγυημένοι για να σας παρέχουμε τα καλύτερες προϊόντα και η υπηρεσία!

 

Τα εργοστάσια συνεργατών μας:

(Εργοστάσια ετικεττών συστημάτων EAS και EAS)

 

 

Η εργαζόμενη ομάδα μας:

 

AllyTag Security Co., Ltd
Κίνα
Τηλ.::86-570-29030939
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας EAS Security System προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2019 eassecurity-system.com. All Rights Reserved.